Toeristische Overstappunten in Drenthe

In Drenthe zijn 2 Toeristische Overstappunten (TOP's) in Hollandscheveld en Veenhuizen. Vanaf deze speciaal ingerichte punten kunt u op aantrekkelijke wijze Drenthe en Ooststellingwerf ontdekken. Vanaf de TOP's vertrekken diverse bewegwijzerde routes om te wandelen, fietsen, paardrijden of met de auto te toeren.
Een TOP is herkenbaar aan een grote kegel gevuld met keien. Verder vindt u er een informatiepaneel, zitpoefjes en een handwijzer. Op het informatiepaneel vindt u ter oriëntatie een kaart met hierop alle bewegwijzerde routes die zijn gelegen rondom de TOP. Sommige routes starten direct vanaf de TOP, de handwijzer geeft aan welke richting u dan op moet gaan. Op de kaart zijn ook fiets- en autoroutes aangegeven die wat verder weg liggen. Daardoor kunt u zich laten inspireren om verder te fietsen of misschien enkele routes te combineren.
Wilt u weten waar de TOP's zich bevinden en welke routes er starten, kijk dan onder:

TOP's vindt u ook in de Achterhoek, Groningen en Overijssel. Voor meer informatie over de TOP's in Overijssel kunt u kijken op: www.topoverijssel.nl.127 topEveenhuizenE530x393