Koffie met Appelgebak routes

De Koffie met Appelgebak Routes zijn samengesteld door de Stellingwerfse allesdoener Karst Berkenbosch. Samen met zijn vrouw maakte hij regelmatig op zondagmorgen wandelingen. Zij probeerden steeds bij een horecagelegenheid te starten waarvan zij wisten dat deze om half elf open was. Moe maar voldaan ploften zij dan na zo’n wandeling het café binnen en zaten daarna aan de koffie met appelgebak. Een geweldige traktatie na een lekkere wandeling.

 

Startpunt

Lengte

Downloaden

Mondentocht (wandelen)

Wandelen door een voormalig turfafgravingsgebied.
Elsloo 8 km Klik hier

Schaopedobberoute* (wandelen)

Wandelen door prachtig geaccidenteerd heideveld. * De Schaopedobberoute is alleen te wandelen tussen 1 juli en 15 maart (terrein niet toegankelijk tijdens broedseizoen van 15 maart tot 1 juli).
Elsloo 7 km Klik hier

Mondentocht en Schaopedobberoute gecombineerd* (wandelen)

De Mondentocht en de Schaopedobberoute kunnen heel mooi als 1 wandeling worden gelopen. Hiervoor is één aantrekkelijke wandelroute samengesteld, waarvoor de tracés van de individuele routes iets zijn aangepast. * Deze route is (vanwege het tracé van de Schaopedobberoute) alleen te wandelen tussen 1 juli en 15 maart (delen van het terrein niet toegankelijk tijdens broedseizoen van 15 maart tot 1 juli).
Elsloo 12 km Klik hier

Ontwijkroute (wandelen)

Wandelen door landgoed Ontwijk.
Donkerbroek 7 km Klik hier